Renovera tegelfasad i Nacka, Stockholm


Som renoveringsfirma åtar vi oss renoveringar av tegelfasader på hyreshus, villor, flerbostadshus, kontors- och butiksfastigheter och mer därtill. Vi är kostnadseffektiva och noggranna och ger alltid full garanti på tjänsterna vi utför. Om du vill ha ett bra pris på renovering av en tegelfasad är det oss du ska kontakta.

Anlita en fasadfirma som är specialist på tegelfasader


Vi genomför alla typer av renovering och underhåll av tegel, fogar och armering. Det inkluderar till exempel omfogning av tegelfasader och reparationer av frostsprängningar. Oavsett om du drabbats av fogar som släppt eller behöver nytt murbruk så kan vi hjälpa till.

Ett fasadproffs för kvalitetssäkrade fasadrenoveringar


Vår personal är certifierad och behörig och vårt företag har alla tillämpliga ansvarsförsäkringar. Vi tar oss an jobb i hela Stockholmsområdet. Kunder som vi jobbat åt tidigare hittar du i till exempel Bromma, Hässelby, Vallentuna, Åkersberga, Upplands Väsby och Sigtuna. Mot förfrågan lämnar vi gärna ut referenser från tidigare kunder.

Låt oss se över din tegelvägg – vi ger dig en kostnadsfri offert


Vi jobbar åt privatkunder, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Privatkunder har möjligheten att använda ROT-avdrag när de anlitar oss. Oavsett vilken kundgrupp du tillhör är du välkommen att höra av dig till oss för att få ett gratis kostnadsförslag.

Kostnadsfritt Offert-förslag
vid fasadrenovering


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress