Klottersanering runtom Nacka i Stockholm


Det är inte ovanligt att fasaden på byggnader blir utsatt för klotter – och vissa byggnader är mer utsatta än andra beroende på deras läge. Då kan det vara bra att ta hjälp av erfarna sanerare som med både blästring och kemiska men miljövänliga och nedbrytbara klotterborttagare kan hjälpa dig att bli av med klottret med minsta möjliga påverkan på fasaden.

Saneringsfirman från Nacka utför renoveringar och saneringar runt Nacka, Saltsjöbaden, Sickla, Kummelnäs, Saltsjö-Boo, Värmdö, Gustavsberg, Älta i Stockholm

Vi förebygger också med klotterskydd


Utöver att vi hjälper dig med att bli av med klotter från fasaden på ditt hus eller annan byggnad kan vi också hjälpa dig att jobba förebyggande med hjälp av klotterskydd. Dessa finns i olika varianter som passar olika typer av fasader som dels kan förhindra klotter från att fästa på fasaden och dels kan underlätta sanering av framtida klotter.

Vi erbjuder dig en offert helt utan kostnad för saneringen


När den här typen av problem dyker upp är det ofta ganska oväntat, och då kan det vara trevligt att få reda på hur mycket saneringen kommer att kosta utan att behöva lägga pengar bara på en offert så att man kan passa in projektet i sin ekonomi. Vi hjälper dig i och runt omkring Stockholm, oavsett om det gäller privatperson, företag, förening, stiftelse, eller annat.

Kostnadsfritt Offert-förslag
vid uppfartsrenovering


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *