Golvrenoveringar i Nacka, Saltsjö-Boo & Haninge, Stockholm


Behöver ni renovera golvet? Genom att byta ut eller slipa golvet kan du få hemmet eller arbetsplatsen att se helt nytt ut! Vi är er lokala golvexpert från Saltsjöbaden som hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med alla slags golvbyten och renoveringar i sydöstra Stockholm. Bland våra kunder hitter ni oss i Saltsjö-boo, Eriksvik, Vikingshill, Saltsjöbaden, Ingarö, Värmdö, Djurö och Stockholm innerstad med omnejd. 

Enklast att komma i kontakt med oss är genom att lämna ett meddelande i formuläret till höger eller på vår email: renovering@byggare-nacka.se

Våra renoveringar


 • Totalrenovering golv
 • Golvslipning (betong)
 • Epoxigolv
 • Golvunderhåll
 • Textilgolv
 • Plastgolv
 • Golvavjämning

Vi utför även golvslipning


Något vi ofta rekommenderar våra kunder är golvslipning och det finns många fördelar med detta. Bland annat är det miljövänligt då ni slipper byta material, men det är även ekonomiskt på grund av arbetstimmarna det tar att utföra. 

Fem års garanti på golvbyten


Vi är medlemmar i Byggnads, samt innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi med UC-Silver rating samt F-Skattsedel. Därför kan vi lämna upp till fem års garanti på våra golvbyten. 

Använd ROT-Avdraget vid golvrenovering


Givetvis kan du som privatperson nyttja ROT-avdraget om du tänker renovera ert golv. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information eller mejla oss om era funderingar!

Lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger eller på vår email: renovering@byggare-nacka.se


Kostnadsfritt Offert-förslag
vid golvrenovering


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress