Byggföretag Nacka

Om oss

Vilka är vi

Vi är är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation och snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i östra Stockholm, så som Nacka, Sickla, Saltsjö-boo, Eriksvik, Vikingshill, Saltsjöbaden, Ingarö, Värmdö, Djurö och Stockholm innerstad med omnejd. 

Erfarna byggare från Stockholm & Kummelnäs

Vi har över 30 års erfarenhet i bygg branschen. Har bland annat arbetat för företag som Siab, ABV, NCC och PEAB och byggt bl.a. industri lokaler, villor och hyreshus.

Totalentreprenör från Saltsjöbaden

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Vi utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar.Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat ett rejält och seriöst kontaktnät av andra yrkeskunniga utbildade hantverkare inom alla yrkesgrupper, som vi samarbetar regelbundet med. Viktigt för oss i val av samarbetspartners är att alla innehar giltiga certifieringar, kollektiv avtal och jobbar under rätt villkor.

Fackmannamässigt utförande

Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga hållbara kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi med UC-Silver rating samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress