Avväxling av bjälkslag i Nacka, Saltsjö-Boo & Haninge, Stockholm


Behöver ni renovera en bärande konstruktion så som vägg, tak eller bjälkslag? I så fall behöver du ni ersätta bjälklagets styrka och detta görs bäst genom en avväxling. Vi har en erfaren byggentreprenör som har 30 års erfarenhet av renoveringar och byggnationer i södra Stockholm. 

Enklast att komma i kontakt med oss är genom att lämna ett meddelande i formuläret till höger eller på vår email: renovering@byggare-nacka.se

När behövs avvxäling?


 • Väggar
 • Tak
 • Bjälkslag
 • Långsträckta öppningar
 • Bärverk
 • Balkonger

Vad räknas som en bärande konstruktion?


En bärande konstruktion eller ett bjälklag är en del av huset som bär upp golv eller tak ovanför. Men det fungerade även som ett lås som stärker upp hela konstruktionen. Därför är det viktigt att använda en expert när du ska renovera dessa då du kan riskera både fastighetens tillstånd, men också komma till skada själv. 

Anställ oss


Om ni har funderingar eller frågor angående avväxling eller bärande konstruktion, så tveka inte på att höra av dig till oss. Vi hjälper kunder ända från Nacka, Sickla, Saltsjö-boo, Eriksvik, Vikingshill, Saltsjöbaden, Ingarö, Värmdö och Djurö. 

Vi ser fram emot att höra från er! Lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger eller på vår email: renovering@byggare-nacka.se

Kostnadsfritt Offert-förslag
vid avväxling


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress