Gräva ut, Isolera & Renovera Källare runt Nacka, Värmdö, Saltsjöbaden, Enskede i Stockholm


Har du fått fukt i källaren och behöver renovera? Eller kanske du önskar göra källaren mer beboelig? Då är det oss du ska kontakta – vi är proffs på att renovera källare i Stockholm. Hör av dig med din förfrågan redan idag – vi hjälper till med rot-avdrag!

Renoveringspartner Stockholm


Som en väletablerad aktör inom byggbranschen har vi idag ett stort nätverk och inarbetade samarbeten med andra firmor. Något som innebär trygghet för dig som kund då vi alltid har en lösning på just dina behov.

Idag är vi proffs på källarrenoveringar i Stockholm där vi kan anlitas för att utföra hela jobbet eller primärt dränering samt isolering av källarutrymmet. Vill du veta mer om våra tjänster och vad det kostar att få en källare renoverad i Stockholm välkomnar vi dig att begära gratis offert online!

Källarrenovering ROT-avdrag


Oavsett om du bor i en villa eller ett 2-planshus har vi rätt resurser för att hjälpa dig renovera källaren. Privatpersoner som anlitar oss kan dessutom ansöka om rot-avdrag på källarrenoveringen, vilket innebär ett betydligt billigare slutpris på jobbet.

Vi erbjuder även företag i Stockholmsområdet våra renoveringstjänster; från Täby och Järfälla till Saltsjö-Boo, Enskede och Stenhamra för att nämna några. Utöver våra företagskunder finns även fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och stiftelser i vår kundportfölj.

Kostnadsfritt Offert-förslag
vid uppfartsrenovering


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress