Asbestsanering runtom Nacka i Stockholm


Att utföra sanering av asbest och eternitplattor är ett riskabelt projekt för den ej på området utbildade, och är därför något som du bör anlita våra kunniga och erfarna sanerare till. Vi hjälper dig hela vägen från början, från analys och undersökning till total sanering, och gör din byggnad trygg och säker att vistas i och att göra renoveringsprojekt på.

Saneringsfirman från Nacka utför renoveringar och saneringar runt Nacka, Saltsjöbaden, Sickla, Kummelnäs, Saltsjö-Boo, Värmdö, Gustavsberg, Älta i Stockholm

Ett farligt material som för med sig stora hälsorisker


Asbest medför sig stora hälsorisker, såsom asbestos, lungcancer och förhårdnade av lungorna. Trots att materialet sedan 1978 är förbjudet i byggprojekt i Sverige finns det fortfarande kvar i många äldre hus, i bland annat isolering, golv och ventilation, med mera – och det är därför av allra högsta vikt att du som äger sådana hus tar hjälp av kunniga specialister.

Vi ger dig, ditt företag och din förening kostnadsfria prisförslag


Vi och våra duktiga sanerare är verksamma i hela Stockholmsområdet med kringliggande orter, och erbjuder våra tjänster för såväl privatpersoner som företag, föreningar och stiftelser. Vi ger dig alltid en offert utan kostnad då vi vet hur tråkigt det är att lägga pengar bara på att få reda på hur mycket projektet kommer kosta, och du kan använda ROT-avdrag när du anlitar oss.

Kostnadsfritt Offert-förslag
vid uppfartsrenovering


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *