Renovera putsad fasad i Nacka, Stockholm


Putsfasader är tåliga och hållbara men drabbas precis som alla andra typer av fasader förr eller senare av problem som behöver åtgärdas. Om det så handlar om sprickor eller om du vill ha hjälp att täcka fasaden i en ny putsvariant så kan vi hjälpa dig. Vi är en professionell fasadentreprenör med mångårig erfarenhet av branschen, egen byggställning och bred kompetens. Det gör att vi kan erbjuda totalentreprenad för ditt fasadarbete.

Låt ett fasadproffs renovera din putsfasad


Vi renoverar putsen på fasader såväl som själva fasaden. Vi kan till exempel erbjuda helrenoveringar av putsade tegelväggar. Du kan helt enkelt anlita oss för allt när det gäller att underhålla, laga och renovera en putsfasad.

Renovering av putsade fasader i hela Stockholm


Vi räknar Stor-Stockholm som vårt arbetsområde. Det betyder att vi kan hjälpa dig om du har en fasad som behöver renoveras i till exempel Täby, Sollentuna, Danderyd, Järfälla, Sundbyberg eller Solna.

Kontakta oss för prisuppgifter – en offert från oss är gratis


Ring eller skriv till oss. Beskriv så detaljerat du kan var du behöver hjälp med. När vi vet lite om fasaden ifråga kan vi räkna på vad det skulle kosta att åtgärda problemen. Inom kort återkopplar vi med en gratis offert.

Kostnadsfritt Offert-förslag
vid fasadrenovering


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress