Takläggning i Nacka, Saltsjö-Boo & Haninge, Stockholm


Har ni ett tak som är i behov av ombyggnation? Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag med allt inom takläggning. Vi är framförallt aktiva i östra Stockholm, så som Nacka, Sickla, Saltsjö-boo, Eriksvik, Vikingshill, Saltsjöbaden, Ingarö, Värmdö, Djurö och Stockholm innerstad med omnejd. 

Enklast att komma i kontakt med oss är genom att lämna ett meddelande i formuläret till höger eller på vår email: renovering@byggare-nacka.se

Våra takarbeten


 • Bandtäckning
 • Tegeltak & betongpannor
 • Tätskikt
 • Plåttak & detaljer
 • Takrenovering & ombyggnation
 • Fasadrenovering

UE från Saltsjöbaden


Vi har över 30 års erfarenhet i takbranschen och arbetar både som total- och underentreprenör. Bland våra referenser finner oss hos Siab, ABV, NCC och PEAB och byggt om tak på bl.a. industri lokaler, villor och hyreshus.

10 års garanti på takbyten


Vi är medlemmar hos Byggnads innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi med UC-Silver rating samt F-Skattsedel. Därför kan vi erbjuda våra kunder 10 års garanti på våra takrenoveringar. 

Sänk kostnaden på takrenovering


Inte alla känner till att man kan nyttja det så kallade ROT-avdraget när man renoverar tak, men så länge det sker i anslutning till så som villan eller sommarstugan kan ni dra ned kostnaderna genom en skattereduktion. 

Lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger eller på vår email: renovering@byggare-nacka.se


Kostnadsfritt Offert-förslag
vid takläggning


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress