Sanering av lägenhet & dödsbo runtom Nacka i Stockholm


För dig som behöver sanering av lägenhet eller ett dödsbo finns våra kompetenta specialister att tillgå. Vi förstår att det är fruktansvärt jobbigt att behöva ta tag i och att det kan vara väldigt påfrestande att hantera, och därför kan vår trevliga personal på ett respektfullt sätt utföra sanering och tömning av dödsbo så att du inte behöver oroa dig över det.

Saneringsfirman från Nacka utför renoveringar och saneringar runt Nacka, Saltsjöbaden, Sickla, Kummelnäs, Saltsjö-Boo, Värmdö, Gustavsberg, Älta i Stockholm

Sanering, städning och tömning av hemmet


Det är så klart något som man helst inte vill tänka på. Men det behövs att någon tar hand om liksanering och blodsanering för att bli av med obehaglig lukt och skador på hemmet från kroppsvätskor, och vi går gärna in och utför detta åt dig. Du behöver inte tänka på saken, utan vi ser till att det blir färdigt, och kan också städa och tömma hemmet om det så önskas.

Få ett helt kostnadsfritt prisförslag för saneringen


Du ska inte behöva oroa dig över att lägga ut pengar bara för att få reda på hur mycket projektet kommer att kosta. Vi ger dig istället alltid en gratis offert så att du från början kan få se hur det ska passa in i din ekonomi på bästa sätt. Vi erbjuder inte bara vår tjänster till privatpersoner, utan också företag och föreningar, med flera.

Kostnadsfritt Offert-förslag
vid uppfartsrenovering


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *