Plattläggning & Renovera Uppfart i Nacka, Stockholm


Bäst resultat för plattläggningen får du om du anlitar certifierade anläggare för att ta hand om den. Vårt företag har hjälpt mängder av olika samarbetspartners med plattläggning under många år. Vi har byggt uteplatser åt bostadsrättsföreningar, lagt marksten för garageuppfarter åt villaägare, skapat stenlagda altaner åt företagare och så vidare i Saltsjö-Boo, Älta, Saltsjöbaden, Orminge, Lännersta, Kummelnäs, Saltsjö-Duvnäs, Gustavsberg, Värmdö m.m.

En trygg partner för plattläggning i Stockholm


Stenläggning kan vara ett sätt att skapa en personlig touch i en trädgård. Det kan också vara ett både praktiskt och estetiskt tilltalande alternativ för entréer och garageuppfarter. I oss har du en samarbetspartner som kan bistå med hjälp i allt från materialval till själva det praktiska utförandet.

Är det möjligt att använda ROT-avdraget för plattläggning?


I de flesta fall är svaret tyvärr nej, men det finns undantag. För att få ROT-avdrag för en marktjänst krävs att den har en avgörande betydelse för din bostad. Du kan till exempel få ROT-avdrag för plattläggning runt huset om den sker i samband med en dränering, eller om du vill ha hjälp med att anlägga en entré. Oavsett om du är en privat-, företagskund, representerar en bostadsrättsförening, myndighet eller någon annan typ av kund kan du höra av dig till oss för att få en gratis offert.

Kostnadsfritt Offert-förslag
vid uppfartsrenovering


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress